Tri košarkaška suca spasila žrtvu prometne nesreće

NA CESTI između Nikšića i Trebinja dogodila se prometna nesreća, u kojoj je ozlijeđena jedna djevojka. Automobil joj se prevrnuo na bok, i tko zna što bi se dogodilo da u tom trenutku nisu naišla tri košarkaška suca - Srđan Dožai, Sreten Radović i Dragan Medan.

Oni su se naime, vraćali s utakmice u Podgorici i usred noći naišli na automobil, prevrnut uz cestu, a djevojka je bila zaglavljena unutra. Prvo su zvali Hitnu pomoć koja je odbila doći, tvrde suci, zato što im je mjesto nesreće predaleko.

Kako je prošlo više od sat vremena otkad su otkrili unesrećenu djevojku, suci su morali djelovati, iako su se bojali da će ju dodatno ozlijediti kada ju krenu izvlačiti iz automobila. Također, kažu, bojali su se i da će automobil eksplodirati, pa su se ipak odlučili izvući djevojku van. Nakon što su ju izvukli, pružili su joj prvu pomoć na otvorenoj rani na ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žurili smo na avion, ali njezin je život bio važniji pa smo se zaustavili. Na kraju smo imali sreću i ipak stigli na let", rekao je Dožai.

C.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara