Tribina Hrvatskih izvoznika o pomoći pri izvozu

U ORGANIZACIJI Udruge "Hrvatski izvoznici" danas je u Europskom domu u Zagrebu održana tribina "Alati za pomoć pri izvozu: "Certificiranje, pravna pomoć u inozemstvu i izvozni faktoring".

Na tribini su govorili predstavnici tvrtki Bureau Veritas Croatia d.o.o., Coris Asistencija d.o.o. i Adriatic Zagreb d.o.o. koje imaju veliko iskustvo u poslovnom savjetovanju za potrebe izvoza i čija su izlaganja pobudila veliki interes prisutnih. Ovo je prva tribina koju su Hrvatski izvoznici organizirali u suradnji sa svojim članovima, a zamišljena je na način da članovi Udruge jedni drugima prenose svoja iskustva.

"U kontaktu s udrugama sličnog profila iz cijelog svijeta uvijek se naglašava važnost edukacije Bez nje nema napretka i razvoja, pa će stoga Hrvatski izvoznici i ubuduće pripremati slična događanja za svoje članove" istaknuo je Dubravko Miholić, glavni tajnik HIZ-a i moderator ove tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznatljivost na tržištu, olakšan pristup zahtjevnim tržištima i pojedinim tržišnim segmentima ili povećanje povjerenja i lojalnosti kupaca samo su neke od koristi koje tvrtke postižu certificiranjem.

Uz kvalitetnu pravnu pomoć poslovanje u inozemstvu ujedno postaje jednostavnije i jeftinije, a izvozni faktoring ima značajnu uloga u poboljšanju konkurentske sposobnosti domaćih poduzeća na stranim tržištima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara