Tročlana obitelj poginula u naletu vlaka

Tročlana obitelj poginula u naletu vlaka

35-GODIŠNJI policijski službenik iz Kutine, njegova 29-godišnja supruga i njihov 3-godišnji sinčić izgubili su sinoć živote oko 20:40 sati nakon što je na njihov automobil naletio teretni vlak u blizini Ivanić Grada.

Kako doznajemo od glasnogovornice policijske uprave zagrebačke Aleksandre Ljube, na pružnom prijelazu u Okešincu kod Ivanić Grada gdje je tročlana obitelj tragično stradala postavljena je svjetlosna i zvučna signalizacija, znak Stop te tzv. Andrijin križ.

Unatoč upozorenju svjetlosne signalizacije koja je redovno funkcionirala, 35-godišnji se vozač nije zaustavio ispred pruge, nego se nastavio kretati u smjeru iz Okešinca prema Novoselcu, pri čemu je na njegov automobil, Škodu Feliciju kutinskih registracijskih oznaka, naletio teretni vlak koji je putovao iz Vinkovaca za Zagreb. Zašto se vozač nije zaustavio na svjetlosni znak koji je upozoravao na dolazak vlaka, još uvijek nije poznato.

Vlak je automobil prugom gurao oko 350 metara, i vjeruje se da su sve tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u automobilu, a koji je nakon nekoliko prevrtanja i guranja od strane lokomotive teretnog vlaka ostao potpuno smrskan, izgubile život na mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet je zbog nesreće bio zatvoren od  20:40 do 2 sata nakon ponoći.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o obitelji policijskog službenika Miroslava Turkovića, koji je toga dana sa suprugom Anitom i sinom Leonardom bio u Okešincu kod prijatelja na krstitkama. Poginuli su po povratku kući u Kutinu gdje su inače živjeli.

B.S.
Foto:RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara