Trogodišnja djevojčica umrla nakon silovanja, majka čuvala stražu

NAKON što je silovana mehaničkim predmetom, trogodišnja Beograđanka Katarina Janković preminula je od iskrvarenja jetre. Na to da slučaj bude još stravičniji utjecala je i majka silovane djevojčice. Ona je za vrijeme dok joj je kćerku silovao njen ljubavnik - čuvala stražu.

Kako javlja Kurir, djevojčica je umrla jer joj je jetra bila rascijepana predmetom ovalnog oblika. Obdukcijom u tijelu djevojčice nije pronađena sperma osumnjičenog Mališe Jevtovića, ali su ustanovljene rane na vagini i butinama. Sudeći po ozljedama, djevojčica je više puta silovana, a očekuju se rezultati DNK analize.

Osumnjičeni 31-godišnjak Mališa Jevtović, ljubavnik majke preminule djevojčice, Ane Filipović, sumnjiči se da je djevojčicu više puta silovao u Zvezdarskoj šumi, dok je mama držala stražu!

"U obdukcijskom zapisniku piše da se jetra rascijepila uslijed udarca mehaničkom silom, odnosno nekim predmetom ovalnog oblika: staklenom bocom, palicom ili nečim sličnim. Tragovi sperme nisu nađeni niti na tijelu djevojčice, niti u vagini ili ostalim dijelovima tijela." - izjavio je odvjetnik osumnjičenog Paspalovski za srpski dnevni list.

"U izvještaju se navodi da djevojčica ima povrede u vagini i na butinama, ali liječnik nije konstatirao na koji način su nastale" - dodao je Paspalovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brat osumnjičenog Mališe Jevtović, Ivica, rekao je kako je zadovoljan time što sperma nije pronađena u tijelu djevojčice, te rekao kako je siguran da to njegov brat nije činio.

"Mi vjerujemo da on to nije napravio djevojčici. Ova nas je vijest razveselila, ali mi sada očekujemo rezultate DNK analize, koja je mnogo važnija. Uvjereni smo da će ona dokazati da na djevojčicinom tijelu nema Mališinih tragova, što će biti ključni dokaz u njegovu korist."

I majka djevojčice i osumnjičeni Jevtović su u pritvoru, a očekuje se analiza psihijatara koji će ih unutar sljedećih mjesec dana promatrati kako bi ustanovili koliko velik psihički poremećaj imaju.

Tko je kriv za ovaj stravičan zločin ustanovit će sud, ali ako je istina da je mamin dečko silovao kćer, a ona čuvla stražu, onda se ovdje radi o više osoba koje se može opisati samo jednom riječju. Monstrumi.

(Foto: Kurir)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara