Troje članova obitelji poginulo u sudaru kod Gornje Ploče

Troje članova obitelji poginulo u sudaru kod Gornje Ploče

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se danas dogodila na brzoj cesti Udbina Gornja Ploča u izravnom su sudaru poginuli muž i žena Ivica i Ivana Mandić iz Zagreba, a njihov malodobni sin Luka umro je poslijepodne u zadarskoj bolnici.

Kako je utvrđeno očevidom, u izravnom sudaru s osobnim automobilom "škodom fabijom" sudario se terenac čeških registarskih oznaka čiji su vozač i još troje putnika, čeških državljana, lakše ozlijeđeni.

U osobnom automobilu "škodi fabiji" registarskih oznaka ZG-8485-AR bilo je dvoje malodobne djece - Luka i Klara. Teško ozlijeđena Klara iz gospićke bolnice je helikopterom prevezena u bolnicu u Klaićevoj.

Djevojčica Klara zasad je stabilno i njezine ozljede trenutno nisu vitalno ugrožavajuće, izvijestila je dežurna liječnica u zagrebačkoj Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestogodišnja djevojčica je pri svijesti, oslikan je CT mozga i mozak je uredu, dobila je udarce u stražnje i donje partije oba pluća zbog čega je došlo do kontuzije. Došlo je i do udarca u jetru, a djevojčica će proći ultrazvuk slezene da se vidi je li i ona ozlijeđena.

Ozljede trenutno nisu vitalno ugrožavajuće, ali se mogu pogoršati u roku od 24 od 48 sati pa će djevojčica biti pod stalnim nadzorom. Trenutno nema hitnog razloga za operaciju, izvijestila je dežurna liječnica u Klaićevoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara