Trojica Poljaka izbodeni u masovnoj tučnjavi s nepoznatim muškarcima

TROJICA mornara iz Poljske zaradili su ubodne rane po nogama u masovnoj tučnjavi koja je izbila u noći sa srijede na četvrtak u Gradcu na makarskom području, doznaje se iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Tučnjava je izbila nedaleko hotela Labinec gdje se osam mornara, poljskih državljana, sukobilo s trojicom nepoznatih muškaraca. Svi Poljaci služili su na brodu usidrenom u Pločama, a nakon tučnjave njih sedam je privedeno u policijsku postaju u Makarskoj gdje je nad njima provedena operativna obrada.

U postaji je utvrđeno da su četiri mornara bili pijani; 51-godišnjak je imao 0,78 g/kg, 29-godišnjak 1,82 g/kg, 33-godišnjak 0,48 g/kg, te 30-godišnjak 0,37 g/kg alkohola u krvi. Preostala četvorica, 28-godišnjak, 36-godišnjak i dvojica 22-godišnjaka nisu bili pijani, doznaje se iz PU splitsko-dalmatinske.

Trojici izbodenih Poljaka (22-godišnjak, 28-godišnjak i 36-godišnjak) medicinsku pomoć pružila je ekipa Hitne pomoći iz Ploča nakon čega su prevezeni u Kliničku bolnicu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dvojica mornara u tučnjavi su zadobili višestruke ozljede u vidu hematoma, ali su oni sa još dvojicom svojih kolega zadržani u makarskoj policijskoj postaji.

Četvorica zadržanih mornara u postaji su ostali radi prikupljanja iskaza i pronalaženja trojice muškaraca s kojima su se sukobili. Osmi je mornar pušten, te se vratio na brod.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara