Trojica verbalno napala Dragana Žilića te mu prijetila fizičkim obračunom

U NOĆI sa subote na nedjelju, oko 1.10 sati na Trgu riječke rezolucije u Rijeci, vratara Rijeke Dragana Žilića, verbalno su napale i prijetile mu obračunom, tri njemu nepoznate muške osobe, izvijestila je danas PU primorsko-goranska.

Žilić je u društvu sestre u nedjelju podnio kaznenu prijavu riječkoj policiji. U nedjelju poslijepodne u policiju je privedeno više osoba nad kojima je izvršena prekršajna i kriminalistička obrada.

Tijekom obrade je priveden i 24-godišnji hrvatski državljanin iz Rijeke, protiv kojeg je u tijeku podnošenje kaznene prijave, zbog osnovane sumnje da je prijetio Žiliću, utvrđene obradom i prepoznavanjem,  te podnošenje zahtijeva za pokretanjem prekršajnog postupka zbog narušavanja javnog reda i mira. Za ostalom dvojicom počinitelja policija još uvijek intenzivno traga.

Prema policiji trenutno raspoloživim saznanjima, motiv za napad i upućene prijetnje Žiliću, vezan je uz njegova sportska postignuća u HNK Rijeka.

Ovo je već drugi incident vezan uz igrače Rijeke u samo nekoliko dana. Podsjetimo, u subotu su razjareni pripadnici Armade verbalno napali nogometaše koji su se nalazili u karanteni pokraj Čakovca, a Nino Bule našao se i u fizičkom sukobu. I tada je razlog napada bio u neuspjesima koje momčad u zadnje vrijeme bilježi.

I.M.
Foto: NK Hrvatski dragovoljac

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara