Trudnica u samoobrani ubila poremećenu Amerikanku

ŠTO MOŽE učiniti psihički poremećena osoba koja je pretjerano opsjednuta majčinstvom, svjedoči vijest o događaju koji se dogodio prošlog četvrtka, kada je psihički bolesna žena pokušala oteti dijete trudnoj ženi.

Nakon što je 22-godišnja Amerikanka Katherine Smith pozvala 26-godišnju Sarah Brady da dođe po poštanski paket koji joj je pogrešno isporučen, mentalno poremećena Smith je izvukla nož iz svoje torbice i napala trudnu Sarah koja je u samoobrani ubila Katherine.

Bolesna Katherine Smith osim što je na prijevaru dozvala Sarah Brady k sebi u stan, pretvarala se i da je trudna. Tako je susjedima nekoliko mjeseci pričala da je trudna, a da potkrijepi svoju tvrdnju Katie je nosila trudničku odjeću podstavljenu vatom.

Kako je izvijestila policija američkog grada Fort Mitchell u saveznoj državi  Kentucky,  nakon što je  Katherine pokušala napasti Sarah, Sarah se uspjela oduprijeti napadačici i istrčati na hodnik zgrade u kojoj je Smith živjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Katherine ju uhvatila Sarah za kosu i uvukla ju natrag u stan, nakon čega je Sarah uzela pepeljaru i udarila Katherine po glavi a zatim joj oduzela nož i ubola je triput, od čega jednom u gornji dio prsa. Sarah je nakon toga istrčala na cestu i zamolila prolazećeg motorista za pomoć.

Katherine je u međuvremenu skinula lažnu trudničku odjeću i pozvala pomoć. Operaterka u 911 centru je držala  Katherine na liniji dok se nije onesvijestila, te iskrvarila do smrti. Pomoć je naime, bolesnoj djevojci stigla prekasno.

Trudna Sarah je u okršaju zadobila posjekotine po rukama. Njezin termin porođaja je bio u petak, dan nakon napada, ali policijski narednik Tom Loos koji je preuzeo slučaj, jučer je medijima rekao da prema njegovim saznanjima Sarah još nije rodila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara