Turisti u Portugalu pali sa zida visokog 40 metara i poginuli: "Pokušavali su snimiti selfie"

Turisti u Portugalu pali sa zida visokog 40 metara i poginuli: "Pokušavali su snimiti selfie"
Foto:123rf

BRITANAC i Australka pokušavali su snimiti selfie na zidu iznad popularne portugalske plaže kada su pali s visine od 40 metara, javljaju mediji.

Britansko-australski par, 37-godišnja Louise Benson i 33-godišnji Michael Kearns, poginuli su nakon što su pokušali snimiti selfie na zidu iznad plaže Praia dos Pescadores u Ericeiri.

Ribari su pronašli njihova tijela u utorak ujutro na plaži, a mobitel kojim su pokušavali snimiti fotografiju pronađen je na dijelu zida. Lokalni kapetan Rui Pereira da Terra izjavio je: "Svi dokazi ukazuju na to da su pali dok su pokušavali snimiti selfie. Čini se da im je mobitel ispao, a oni su pali dok su ga pokušavali podići".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugledao sam scenu iz horor filma"

Lokalni ribar izjavio je za portugalski Jornal de Noticias da je oko 06:30 sati po lokalnom vremenu na plaži ugledao "scenu iz horor filma": "Prvo smo mislili da neki ljudi spavaju na plaži, ali kad smo se približili ostali smo šokirani. Njihova tijela su bila u komadima".

Glasnogovornik australskog ministarstva vanjskih poslova izjavio je da vlasti pružaju podršku i pomoć Kearnsovoj obitelji. Britansko ministarstvo objavilo je sličnu izjavu te reklo da je u kontaktu s obitelji Louise Benson. Plaža Praia dos Pescadores popularno je odredište za turiste i surfere i nalazi se oko 40 kilometara od Lisabona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara