Tvrtka Vogon pokrenula VogonShop projekt

TVRTKA Vogon (http://www.vogon.hr) iz Rijeke pokrenula je VogonShop projekt , kao stratešku odrednicu svog budućeg poslovanja!

VogonShop je skup web aplikacija i usluga koje omogućavaju online poslovanje, a namijenjen je tvrtkama svih veličina i pojedincima po izuzetno popularnim cijenama za takvu vrstu usluga. Ovo je prva (zaokružena) faza projekta na kojem smo intenzivno radili zadnjih 5 mjeseci. VogonShop se sastoji od slijedećih sastavnih dijelova:

1. VogonShop web aplikacija
U suradnji s američkim partnerom od kojeg su otkupili prava na osnovnu aplikaciju za područje ex-yu država, razvili su robusnu web aplikaciju (ASP + MS SQL) za online trgovinu sa mnoštvom dodatnih modula. Osnovne ponuđene verzije su DEMO, STANDARD, PREMIUM i ROBNA KUCA, a detalje možete vidjeti na http://shop.vogon.hr i http://www.vogon.hr/usluge/trgovina/index.htm
DEMO aplikacija dostupna je za besplatni download i recenziju.

2. SSL certifikati
Kao sto i sami znate, SSL certifikati su nezaobilazna sigurnosna tehnologija u online poslovanju. Tvrtka Vogon je, u suradnji sa eminentnim svjetskim tvrtkama s tog područja, ponudila našem tržištu izbor SSL certifikata za svaku namjenu, veličinu transakcija i online poslovanja.

3. Autorizacija kartica
Ogromna većina financijskih transakcija na Internetu vrsi se preko kartica (kreditnih i debitnih). Na našem tržištu nude se polovična ili nepovoljna rješenja za tu vrstu usluge, a najviše frustrira birokracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tvrtci Vogon potražili su najjače i najsigurnije svjetske tvrtke za online autorizaciju kartica kako bi njihove (dokazane) usluge ponudili našem tržištu.

4. Automatizacija web procesa
Kako ne bi upali u kategoriju "postolara koji imaju šuplje cipele" :), sva opisana rješenja Vogon-ovci su implementirati na vlastitim web stranicama koje su time postale i pokazatelj umijeća integracije navedenih usluga.

Također, sva gore navedena rješenja implementirana su u službenu online trgovinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara