U Banjoj Luci uhićena svodnica i muškarci koji su plaćali za seks s maloljetnicom

BANJOLUČKA policija prije dva dana je uhitila četiri osobe koje se sumnjiči za organiziranje odnosno za seksualno zlostavljanje maloljetnice, pišu Nezavisne novine.

U utorak navečer uhićeni su 27-godišnja Emanuela Đ., 45-godišnji Zoran V. oboje iz Bosanske Gradiške te 54-godišnji Nenad G. i 29-godišnji Davor V. iz Banje Luke.

Prema informacijama Nezavisnih novina, Emanuela Đ. je od svibnja do 10. lipnja ove godine organizirala prostituiranje jedne maloljetnice s kojom su trojica osumnjičenih muškaraca imali seksualne odnose.

Emanuela Đ. je uzimala novac od prostituiranja maloljetnice, a svi četvero su nakon uhićenja saslušani i zadržani u pritvoru zbog prostituiranja i spolnog zlostavljanja djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potkraj prošlog mjeseca policija RS je uhitila pet osoba osumnjičenih za seksualno zlostavljanje petnaestogodišnjakinje iz okolice Bosanske Gradiške. Tada su uhićeni 53-godišnji Ostoja Bilak iz Laktaša, 54-godišnji Željko Crnogaća iz Boškovića kraj Laktaša, 58-godišnji Neđo Vasilić i 62-godišnji Gojko Radiniković, obojica iz Banje Luke te 30-godišnji Dalibor Tubić iz Srpca.

Tubića se sumnjiči za organiziranje prostituiranja 15-godišnjakinje, a četvoricu uhićenih muškaraca se sumnjiči da su s njom imali seksualne odnose. Istražitelji su utvrdili da oni nisu jedini koji su plaćali za seks s djevojkom, a istraga o njenim ostalim klijentima najvjerojatnije je povezana s prekjučerašnjim uhićenjima u Banjoj Luci.

R.I.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara