U BiH zbog zabranjene ljubavi mladi par počinio samoubojstvo ručnom bombom

U BiH zbog zabranjene ljubavi mladi par počinio samoubojstvo ručnom bombom

Tekst: I.Ka.
Foto: Arhiva

U PRIJEDORU u BiH mladi par počinio je samoubojstvo ručnom bombom. Naime, otkriven je identitet osoba koje su danas pronađene mrtve u osobnom automobilu u Prijedoru. Radi se o dvostrukom samoubojstvu ručnom bombom, koje su počinile u parkiranom automobilu u naselju Urije. Samoubojstvo je počinila 17-godišnja D. G. i njezin mladić, 19-godišnji S. M., navodno zbog zabranjene ljubavi koju su gajili jedno prema drugom.

Ovu informaciju potvrdila je glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banje Luke Gospa Arsenović. Prema prvim informacijama, mladi par je iza sebe ostavio oproštajno pismo u kojem stoji da čine samoubojstvo jer otac maloljetne djevojke nije dopuštao ljubavnu vezu između njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak nekoliko minuta nakon 13 sati policiji je prijavljeno da je eksplodirala bomba koja se nalazila u osobnom automobilu na parkiralištu. Glasnogovornica policije kazala je da je bomba eksplodirala u 13.05 sati u naselju Urije. Par se nalazio u parkiranom automobilu marke Ford Escort, piše Dnevni avaz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara