U božićnoj akciji Algebra daruje popuste na seminare

UČILIŠTE Algebra svojim je budućim polaznicima osigurala božićni popust za usavršavanja s namjerom popularizacije informatičke edukacije i osnovnog informatičkog opismenjivanja.

Ove godine, Algebra je osigurala popuste za stjecanje zvanja računalni operater, te za seminare Osnove PC računala i Windows, Microsoft Word -pisanje i obrada teksta, Microsoft Excel -izrada tabličnih proračuna i Internet i rad na mreži.

Računalni operater je verificirani program usavršavanja, nakon kojega polaznici dobivaju Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu.

Obrazovni program obuhvaća nastavne cjeline koje obrađuju danas najpopularnije aplikacije na računalu. A kreće se od osnovnih saznanja o funkcioniranju računala, preko mrežnog rada do osnovnog održavanja računala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljstvo mi je što možemo, kao i svake godine, osigurati našim polaznicima izniman popust na jedan od najtraženijih programa osposobljavanja za računalnog operatera, te popuste na izbor najpopularnijih seminara. Vjerujem da će popusti razveseliti naše buduće polaznike" - izjavio je Hrvoje Balen, član Uprave Učilišta Algebra.

Akcija traje od 19.12.2005 do 30.01.2006, a prijave polaznika su u tijeku.

Cijene usavršavanja iznose za računalnog operatera - osposobljavanje 1599 kuna, za Osnove računala, Microsoft Word i Microsoft Excel 325 kuna, te Internet i rad na mreži po cijeni od 275 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara