U Dnevniku se narugali na račun vjere Petrova i Grmoje

U Dnevniku se narugali na račun vjere Petrova i Grmoje

Foto: Facebook

U SINOĆNJEM Dnevniku 3 HRT-a objavljen je prilog o aktualnom sukobu između Stipe Gabrića Jambe koji se posljednjih dana oštro obrušio na čelnike MOST-a Božu Petrova i Nikolu Grmoju.

Zbog oštrih riječi Jambo je suspendiran iz HSS-a, ali to ga nije zaustavilo da i jučer prokomentira rad i ponašanje dvojca iz MOST-a. Petrov i Grmoja jučer nisu željeli pred kamere, a novinar HRT-a prilog je završio rekavši kako je izostala izjava Grmoje i Petrova jer "ipak je nedjelja dan Gospodnji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo nije birao riječi kada je u subotu komentirao suradnju Domoljubne koalicije i MOST-a.

"Petrov je pravario građane Metkovića i on je jedan veliki blefer, on i Grmoja. Ucjenjuje već dva mjeseca cijelu Hrvatsku. Od od tih silnih reformi, od te sekte MOST, jer to je jedna sekta molitvena, koje su ostale reforme? Šest ministarstava i na prvoj krivini oni će iskočiti iz vlaka i vjerojatno ćemo za šest mjeseci imati nove izbore. To su foteljaši - ta koalicija! I Domoljubna koalicija i MOST", kazao je Stipe Gabrić Jambo kojeg je Petrov svrgnuo s mjesta gradonačelnika Metkovića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara