U dva dana pet požara u Zagrebu

UZ BROJNE i teške požare koji haraju Hrvatskom i Zagreb je u zadnjih dva dana pogodilo više požara. 

Prvi požar izbio je jučer u skladištu na Sajmišnoj cesti, a kao uzrok požara ne isključuje se ljudski faktor, priopćeno  je iz PU zagrebačke.

U istom danu, oko 12,30 sati na području Centra, Kaptol, iz za sada neutvrđenog razloga došlo do požara koji je najvjerojatnije izbio na tavanskom prostoru sjemeništa veličine 150 kvadrata.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći požar izbio je jučer oko 15,50 sati na području Dubrave, najvjerojatnije zbog odbačenog opuška cigareta u kontejner za papir. Požar se djelomično proširio na zid trgovine i oštetio klimauređaj trgovine, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Vatra je jučer  također zahvatila i vinograd te voćnjak na području Sesveta, s materijalnom štetom od desetak tisuća kuna. U požaru je izgorjelo oko 20 tisuća kvadratnih metara trave i niskog raslinja.

Posljednji požar u glavnom gradu dogodio se danas ujutro oko četiri sata na području Brezovice, a zapalio se kamion i priključno vozilo. Uzrok posljednjeg požara još se ne zna, a sve požare su uspješno ugasili zagrebački vatrogasci.

Ma.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara