U Francuskoj uhićeni blizanci pedofili: Kao plaćenici borili su se u Hrvatskoj i u BiH

U Francuskoj uhićeni blizanci pedofili: Kao plaćenici borili su se u Hrvatskoj i u BiH

Foto: CEOP

56-GODIŠNJI blizanci Thomas i Kenneth Parker uhićeni su proteklih dana u Francuskoj, mjesec dana nakon što ih je Velika Britanija uvrstila na popis najtraženijih bjegunaca zbog pedofilije i drugih kriminalnih djela.

Kako javlja Daily Mail blizanci su otkriveni u malenom selu Quillan na jugu Francuske. Francuska policija prvo je uhitila Thomasa Parkera, a nekoliko sati kasnije i Kennetha koji je bio u bijegu. Thomas je u selu živio kod konobarice koja tvrdi kako nije nikad sumnjala u njega. "Imam devetero djece, najmlađe ima samo deset godina. Nikad ništa nisam posumnjala", ispričala je medijima. Kenneth je cijelo to vrijeme živio u kombiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su opisana kao vrlo opasni kriminalci, osim pedofilije optuženi su i razna druga kriminalna djela. Kenneth Parker optužen je zbog seksualnog zlostavljanja dva tinejdžera i djevojčice mlađe od 16 godina, a Thomas zbog seksualnog zlostavljanja 14-godišnjakinje, te još nekoliko slučajeva, za koje mediji ne navode točno o čemu se radi, u Francuskoj.

Obojica su poznati kao plaćenici koji su se borili u ratnim zonama na cijelom svijetu, od područja bivše Jugoslavije (u Domovinskom ratu i ratu u BiH) te Južne Afrike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara