U jednom danu predoziralo se troje mladih u Dalmaciji?

U jednom danu predoziralo se troje mladih u Dalmaciji?

DVIJE mlađe osobe pronađene su u petak mrtve u parkiranom automobilu u splitskoj gradskoj četvrti Duilovu, dok je u zadarskoj četvrti Arbanasi pronađen mrtav 24-godišnji mladić, izvijestile su u petak Policijska uprava splitsko-dalmatinska te zadarska Policijska uprava.

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević Gudelj izjavila je da policija tijekom očevida nije pronašla ništa što bi upućivalo na kažnjivo djelo. Tijela muškarca i žene prevezena su na patologiju splitske Kliničke bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Pretpostavlja se da su umrli jer su se predozirali drogom, a u parkiranom automobilu mrtve ih je pronašao građanin koji je odmah pozvao Hitnu pomoć, a ona obavijestila policiju.

Kako javlja HTV, beživotna tijela mladića i djevojke u vozilu marke Yugo pronašao je vlasnik zemljišta na kojem je vozilo bilo parkirano. Pokraj njihovih tijela pronađena je i šprica. 

U policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj tvrde da još uvijek nema dodatnih informacija o slučaju dvoje preminulih, no očekujemo da gi glasnogovornica Marina Kraljević-Gudelj mogla u toku dana dati detaljniju izjavu.

Prva ovogodišnja žrtva droge u Zadru?

U zadarskoj četvrti Arbanasima u petak je pronađen mrtav 24-godišnji mladić, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

Na tijelu nije bilo tragova nasilja, a sumnja se da se predozirao narkoticima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je priopćila da će se uzrok smrti utvrditi u subotu na obdukciji.

Utvrdi li se da je riječ o drogi, taj će mladić biti prva ovogodišnja žrtva droge.

Zadarska Policijska uprava priopćila je i da su trojica mladića prošle noći skinula i ukrala hrvatsku zastavu sa zgrade postaje Pomorske policije u Zadru.

Izgrednici su otkriveni i protiv njih je podnijeta prekršajna prijava

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara