U kutinskoj policijskoj postaji se objesio mladić

MLADIĆ Marin Hršak, rođen 1981. godine, počinio je jutros oko 6 sati samoubojstvo u policijskoj postaji u Kutini, objesivši se uzicom iz pojasa trenirke, priopćila je PU sisačko-moslavačka.

Očevidom je utvrđeno da je Hršak uzicu od trenirke pričvrstio za metalni nosač vrata na visini od 180 centimetara, te da se nakon toga spustio u poluklečeći položaj, nakon čega je uslijedila smrt.

Očevid je obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku, Ljubica Rendulić-Holzer, u nazočnosti zamjenice županijske državne odvjetnice, Sonje Rapić.

Hršak je uhićen jučer oko 15 sati zbog sumnje da je počinio tešku krađu i zadržan zbog dalje kriminalističke obrade. Tijekom pretresa vikendice u kojoj je on boravio, jučer je policija pronašla automatsku pušku i jedan komad streljiva, koji je neovlašteno posjedovao.

Dok je boravio u policijskoj prostoriji za zadržavanje, uhićenika je više puta nadzirao policijski službenik, te je pri posljednjem obilaska oko 6.35 sati uočeno da se uhićenik objesio, stoji u priopćenju.

Ekipa Hitne medicinske pomoći iz Kutine u 6.45 sati pokušala ga je reanimirati, a liječnik je u 7.15 sati utvrdio njegovu smrt. Prema nalogu istražne sutkinje obavit će se obdukcija.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara