U Lici i Gorskom kotaru pada slab snijeg

U CIJELOJ Hrvatskoj ceste su mokre i skliske od kiše, na visokim prijevojima Like i Gorskog kotara povremeno pada slab snijeg koji se uglavnom ne zadržava na kolnicima, na dijelu državne ceste D3 brze ceste Kikovicatunel Tuhobić su jaki bočni udari vjetra, izvijestio je popodne Hrvatski autoklub.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema duljih čekanja.

Trajekti plove redovito po plovidbenom redu.

Zbog gradnje mosta na D28, na dijelu Pavlovac-Veliki Zdenci, promet je u prekidu. Obilazni smjer prema Daruvaru je Veliki Grđevac-Velika Barna-Grubišno Polje-Veliki Zdenci (i obratno) ili Veliki Grđevac-Pavlovac-Ladislav-Hercegovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog rekonstrukcije propusta u Medincima zatvorena je u potpunosti dionica D34 Slatina-Donji Miholjac. Obilazni smjerovi su za smjer Slatina-Donji Miholjac: Orahovica-Zdenci-Crnac-Podravska Moslavina i obratno. Za smjer Donji Miholjac-Virovitica: od D34 u Čađavici na županijsku cestu do Noskovaca preko Sopja, Vaške i Orešca, do D2 u oba smjera.

Dionica D1 kroz grad Knin, zbog gradnje mosta preko Orašnice, zatvorena je za promet do 23. ožujka iduće godine, a tranzitni promet ide gradskim ulicama gdje je postavljena prometna signalizacija.

Privremena regulacija prometa do daljnjega je i na Masleničkom mostu, u zoni gradilišta čvorišta Maslenica na budućoj autocesti Zagreb-Split.

Zbog rekonstrukcije kolnika D5 kroz grad Daruvar promet je prekinut i odvija se ulicama Daruvara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara