U Londonu provalnici prisilili trudnicu na oralni seks

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

PROVALNICI koji su upali u kuću na sjeveru Londona u kojoj se nalazila žena u sedmom mjesecu trudnoće i njezin dečko, opljačkali su im dom, prisilili ženu na oralni seks dok su dečka drškom puške udarili po glavi. 33-godišnja žena je sa svojim 39-godišnjim dečkom gledala televiziju kada su u kuću upala trojica muškaraca.

Odnijeli im novac, laptop, kartice...

Jedan od provalnika uhvatio je trudnicu i odveo je u sobu na katu kuće gdje ju je prisilio na oralni seks dok su za to vrijeme druga dvojica držala njezinog dečka i drškom puške ga udarala po glavi. Zahtijevali su od njega da im da ključeve svog automobila, Audija TT.

Nakon toga napadači su uzeli njihove mobilne telefone, iPod, novac, kartice i laptop koji se nalazio u kući. Policija je raspisala nagradu od 20.000 funti za bilo kakve korisne informacije vezane za hvatanje provalnika, prenose britanski mediji.

Trudnica je silovatelja opisala kao crnca visine oko 180cm u dobi između  18 i 25 godina. Drugog napadača par je opisao kao Azijata visokog 170cm, u dobi od 18 godina. Treći napadač također je bio crnac, visok 160cm, u dobi između 18 i 22 godine. Svi su na sebi imali majice s kapuljačom te kape s prorezima za oči. Od ovog zločina prošlo je nešto više od godinu dana, a policija još uvijek nije pronašla napadače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara