U manje od 30 minuta sinoć u Zagrebu opljačkane tri kladionice

U manje od 30 minuta sinoć u Zagrebu opljačkane tri kladionice

ZAGREBAČKI razbojnici jučer su si dali truda - u manje od 30 minuta su opljačkali čak tri športske kladionice, iz kojih su odnijeli nekoliko desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU zagrebačka.

Prvo razbojstvo se dogodilo jučer oko 19.20 sati u Zagorskoj ulici. Nepoznati je razbojnik uz prijetnju, najvjerojatnije nožem, od 23-godišnje zaposlenice zatražio novac. Pobjegao je s nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iduće razbojstvo se dogodilo svega 15 minuta kasnije, oko 19.35 sati, u športskoj kladionici u Miramarskoj ulici. Uz prijetnju nožem, od 20-godišnje zaposlenice razbojnik je otuđio nekoliko tisuća kuna.

Treće razbojstvo se dogodilo nakon 10 minuta, oko 19.45 sati, u Korčulanskoj ulici. Razbojnik se ponovno poslužio nožem te je od 29-godišnje zaposlenice zatražio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unosan posao"

Da su pljačke kladionica postale "unosan posao" svjedoči i činjenica da ih je tjedno opljačkano najmanje desetak. Tako su i večer ranije, u subotu, također opljačkane tri kladionice, dok je iz četvrte lopov otišao praznih ruku.

Podsjetimo, opljačkane su dvije kladionice na području Susedgrada - jedna u Gajnicama u Argentinskoj ulici, a druga na Malešnici, te kladionica u Maretićevoj ulici, u Novom Zagrebu. Lopovi su odnijeli desetak tisuća kuna. Kladionicu u ulici Lavoslava Ružičke u Trnju razbojnik nije uspio opljačkati.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara