U Njemačkoj ubio suprugu zbog virtualnog flerta s drugom ženom

Tekst: F.M.
Foto: rappelz.gpotato.com


OVISNOST o besplatnoj internet igri "Rappelz" i virtualni flert u njemačkog gradu Bonnu završili su tragično. 37-godišnja Nadja G. zaljubila se u "muškarca" kojeg je upoznala u virtualnom svijetu, rekla suprugu Vladimiru da ga više ne voli, nakon čega ju je on ubio u napadu ljubomore. Samo, Nadja se nije, kako je mislila, zaljubila u muškarca, nego u ženu.

Jučer je na sudu u Bonnu počelo suđenje zbog ubojstva Vladimiru, koji je u ožujku 17 puta ubo svoju suprugu nožem i ubio ju. Ljubomorni muž nije se znao nositi s virtualnim flertom svoje supruge.

Iskradala se kako bi igrala

"Sve je bilo dobro do siječnja. Tada se navukla na igru. Neprestano je sjedila pred računalom, ponekad i do 16 sati dnevno. Ne zna što je igrala", ispričao je Vladimir.

"Jedne noći navila je budilicu za dva ujutro i otišla igrati igru u dječju sobu. Rekao sam joj da to nije prihvatljivo. Ona mi je rekla da me ne voli. To me dotuklo", nastavio je.

Votka i nož

Vladimir se pokušao liječiti votkom. Supruga nije slušala njegove argumente. "Nož mi se našao u ruci. Ne znam točno što se dogodilo, samo da je ona pala. Ne mogu objasniti stanje u kojemu sam se nalazio", ispričao je.

Suđenje se nastavlja u ponedjeljak. Tada će iskaz dati žena s kojom je Nadja imala online aferu. No, da cijela tragedija bude još veća, Nadja ni nije znala da se radi o ženi. Lik njene internetske ljubavnice bio je muški.

Najviše pogođeni tragedijom su Nadjin 12-godišnji sin i trogodišnja kći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara