U Njemačkoj velika akcija iPhonea

NJEMAČKI T-Mobile spušta cijene iPhonea uz potpisivanje pretplatničkih ugovora, te je sada najjeftinija cijena popularnog uređaja 99 eura.

Popularni Appleov iPhone od 8 GB trenutno je na akciji i nudi se u četiri pretplatnička paketa, naravno s povećanjem mjesečne pretplate cijena iPhonea ide prema dolje. Mjesečne pretplate kreću se od 29 do 89 eura mjesečno, uz što se iPhone nudi po cijeni od 249 eura za najjeftiniju pretplatu, odnosno kako cijena pretplate raste tako cijena iPhonea pada sve do 99 eura.

Model iPhonea od 16 GB i dalje je u ponudi no njegova je cijena, bez obzira na korisnički paket, i dalje 499 eura. Ovim bi potezom T-Mobile mogao uzburkati europsko tržište mobilne telefonije te potaknuti druge operatere na slične poteze, prvenstveno analitičari vjeruju kako bi taj korak mogli učiniti Orange i O2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mišljenju korisnika, ovo je logičan potez jer je njihovo stajalište takvo da za cijenu iPhonea u ponudi postoji puno veći broj kvalitetnih mobilnih uređaja koji su nerijetko i puno jeftiniji.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara