U oružanoj pljački u Zagrebu ukradeno više stotina tisuća kuna

U oružanoj pljački u Zagrebu ukradeno više stotina tisuća kuna

TROJICA nepoznatih, maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su danas popodne u 17,55 sati Privrednu banku Zagreb u Ulici Ivana Šibla b.b. u Novom Zagrebu iz koje su odnijeli više stotina tisuća kuna.

Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama izvijestila je da je u vrijeme razbojstva u banci bilo više zaposlenika i jedna stranka.

"Dvojica počinitelja ušla su u banku i uz prijetnju vatrenim oružjem od zaposlenika su oduzeli novac u iznosu od više stotina tisuća kuna, dok je treći ostao ispred i vjerojatno čuvao stražu, štiteći im odstupnicu", rekla je glasnogovornica Vulama.

Dodala je da su se s mjesta događaja pljačkaši udaljili u crnom automobilu "peugeot 306" nepoznate registracijske oznake i otišli u smjeru Bundeka.

U PU zagrebačkoj, koja raspolaže relativno šturim osobnim opisom dvojice muškaraca, ističu da je riječ o muškarcima visokima oko 190 centimetara, srednje tjelesne građe. Jedan je bio odjeven u svijetle traperice i tamnu jaknu, a drugi u sive hlače, obojica su bili maskirani u kape s prorezima za oči tako da nema detalja lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U otkrivanju počinitelja policija traži pomoć građana, ako je tko što vidio ili zna o tom događaju, da se javi na 92 ili u najbližu policijsku postaju.

Policija je na terenu i intenzivno traga za počiniteljima i za vozilom kojim su se udaljili s mjesta događaja.

Policija smatra da se radi o profesionalcima, budući da još uvijek nije pronađen niti jedan trag.

(Izvor fotografije: Novi-Zagreb.com)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara