U Osijeku nestao dječak koji se kupao u Dravi

JUTROS oko 10.30 sati nestao je 15-godišnji I.N. dok se kupao u rijeci Dravi u Osijeku. Na kupanju je bio s prijateljima koji u vodu nisu htjeli ući jer im je bilo prehladno, no I.N. se ipak odvažio i skočio u vodu. Događaj nam je potvrdila glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Dječak je neko vrijeme u rijeci viđen kako pliva, dodala je Roterbauer, da bi potom samo odjednom nestao iz vidika. U policiji se nadaju da je dječak ipak samo negdje odlutao, no ronioci specijalne jedinice osječke policije danas su pretraživali korito i obale rijeke u potrazi za dječakom.

Potraga je obustavljena jer je vodostaj Drave u međuvremenu porastao, a na dijelu rijeke na kojem su ronioci tražili dječaka u to vrijeme su bile vrlo jake struje, istaknula je Roterbauer i dodala kako će ronioci potragu nastaviti sutra od devet sati ujutro.

Također, doznaje se kako su ronioci stigli nekoliko sati nakon prijave dječakova nestanka, jer nitko od njegovih prijatelja nije znao gdje je točno nestao, pa je policija obavljala niz proceduralnih stvari kako bi mogla roniocima olakšati podvodnu potragu.

B.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara