U Phoenixu se traga za dvojicom serijskih ubojica

U Phoenixu se traga za dvojicom serijskih ubojica

POLICIJA iz Phoenixa trenutno je u potrazi za dvojicom muškaraca osumnjičenih da su serijski ubojice, objavio je CNN.

Policija je, naime, u potrazi za osobom koja je u proteklih godinu dana pucala u 34 osobe, nasumično odabrane prolaznike koji su šetali ili se vozili biciklima, pri čemu ih je 4 ubijeno.

Iz policije u Phoenixu kažu kako je drugi osumnjičeni serijski ubojica i silovatelj koji je počinio 20 napada, pri čemu je ubio 6 svojih žrtava. Pri tomu nije poznata informacija koliki je broj žrtava koje su bile silovane.

Pri napadima na šetače i bicikliste policija smatra kako je vrlo vjerojatno da je ista osoba odgovorna za ukupno 34 napada vatrenim oružjem koji su se dogodili nedavno, kao i za ranije napade u kojima je poginulo četvero ljudi.

Napomenuvši kako policija vjeruje da postoji veza između te dvije serije napada oružjem, policijski narednik Andy Hill također je izjavio kako su svi napadi bili nasumični te kako nije bilo svjedoka. Sve su žrtve bile same u trenutku napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek nema nikakvih indikacija o spolu i rasi napadača." - izjavio je Hill, dodavši kako je osumnjičeni pri napadima vjerojatno korisito vozilo svijetle boje.

Za drugog osumnjičenog vjeruje se da je odgovoran za najmanje 19 napada i 5 ubojstava u Phoenixu od proteklog ljeta, izjavila je detektivka Stacie Derge. U Tempu, predgrađu Phoenixa, u rujnu prošle godine dogodilo se šesto ubojstvo, a za koje se također smatra da je isti serijski ubojica povezan s njim.

"Počeo je s pljačkama i seksualnim napadima." - objasnila je Derge, dodavši kako je odmah po početku svojih napada dobio nadimak "Ubojica Baselinea", budući su se svi napadi dogodili u blizini ceste s istoimenim nazivom.

Osumnjičeni je opisan kao crnac između 25 i 40 godina. U nekim navodima opisan je kao ćelav ili obrijane glave, dok drugi navodi kažu kako ima dugu kosu. Policija zbog toga sumnja kako bi osumnjičeni mogao nositi periku kao sredstvo za prerušavanje.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara