U poduzetničkom centru "Leda" dodijeljena informatička oprema

U Lokalnoj ekonomskoj razvojnoj agenciji "Leda" Poduzetničkog centra Vukovarskosrijemske županije u Vinkovcima župan Nikola Šafer dodijelio je danas informatičku opremu županijskim INFO centrima i INFO točkama u vrijednosti 49.300 eura.

Riječ je o krajnjim korisnicima projekta "Poduzetnička mreža", koju je talijanska Autonomna regija Friuli Venezia Giulia donirala Vukovarsko-srijemskoj županiji u sklopu programa sudjelovanja Republike Italije u obnovi hrvatskog Podunavlja.

Informatičkom opremom umrežit će se četiri INFO centra i 21 INFO točka na području Vukovarsko-srijemske županije kako bi se informacije što više približile krajnjim korisnicima projekata i programa potpore na području te županije.

INFO centri su u Vukovaru, Vinkovcima, Županji i Iloku, dok su točke Vukovarsko-srijemska županija, Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara, Hrvatski zavod za zapošljavanje - područne službe Vukovar i Vinkovci te 15 općina s područja Županije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski će partner u okviru programa sudjelovanja Republike Italije u obnovi hrvatskog Podunavlja, odnosno Projekta za razvoj malog i srednjeg poduzetništva u istočnoj Slavoniji, osim donirane opreme u vrijednosti 49.300 eura, sufinancirati i edukativne aktivnosti u vrijednosti 12.000 eura kao i promotivne aktivnosti Projekta u vrijednosti 5000 eura.

Po riječima pomoćnice direktora "Lede" Mirte Štrk, edukativne će aktivnosti biti provedene u sva četiri spomenuta grada i odnosit će se na edukaciju poduzetnika početnika i ljudi koji će raditi u INFO centrima i na INFO točkama.

(Hina) xjvrd ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara