U prometnoj nesreći kod Čepina jedna osoba poginula

DANAS se oko 14.30 sati na zapadnoj obilaznici mjesta Čepin dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, doznajemo iz PU osječko-baranjske.

Uzroci nesreće još uvijek nisu poznati. Očevid je u tijeku. Kako doznajemo iz policije, smrtno stradala osoba je J.B.

HAK je izvijestio kako je zbog prometne nesreće promet obilaznicom bio obustavljen, a prometovalo se kroz samo mjesto Čepin. Prema izvješću HAK-a od 17.38 sati, promet obilaznicom je normaliziran.

Jutros u Novalji poginuo motociklist

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 5.30 sati dogodila na križanju državne ceste Pag - Novalja - Stara Novalja sa Slatinskom ulicom, poginuo je vozač motocikla, priopćila je PU ličko-senjska.

Jadranska magistrala od Dubrovnika do Kupara zbog požara i dalje zatvorena

Za sav je promet zbog požara zatvorena dionica Jadranske magistrale od Dubrovnika do mjesta Kupari te državna cesta D223 od graničnog prijelaza Brgat Gornji do Jadranske magistrale, priopćio je HAK.

Na većini cesta prema moru i unutrašnjosti promet je pojačan. Na autocesti A1 Zagreb-Split, kolona je pred južnim ulazom u tunel Sveti Rok duga oko jednog kilometra. Pojačan je promet i na autocesti između Zagreba i Karlovca, na izlazu Lučko kolona je duga oko dva kilometra. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj vrlo je gust promet u smjeru Macelja, a kolona vozila pred naplatom Trakošćan je duga oko dva km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gužva i na graničnim prijelazima te u trajektnim lukama

Pojačan je ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Županja, Kaštel i Rupa, a Macelj i Bregana u oba smjera. Za sav promet zatvoren je GP Brgat Gornji (kod Dubrovnika), zbog požara.

Izlaz teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj, stoga se isključuju iz prometa neposredno iza čvora Trakošćan na autocesti A 2 Zagreb-Macelj.

Promet osobnih vozila vrlo je gust u trajektnim pristaništima Brestova, Prizna, Jablanac i Mišnjak. Trajekti plove prema redu plovidbe. 

Posebna regulacija prometa zbog Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Zbog državnog praznika, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona vrijedi danas, u nedjelju, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama.
 
Na autocesti A1 Zagreb-Split između čvorova Ogulin i Brinje, te Sveti Rok i Maslenica zabrana je također danas, u nedjelju, od 8 do 20 sati. Na Ličkoj magistrali (D1) nema zabrane.

Danas će privremeno biti zatvorena državna cesta D33 ispred Trga Ante Starčevića u Kninu u večernjim satima od 20,30 do 24 sata. Obilazak u to vrijeme je D33 - Jelenina ulica - Krešimirova - D33 i obratno. 

I.M.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara