U Puli zbog izazivanja požara privedena dvojica muškaraca

U Puli zbog izazivanja požara privedena dvojica muškaraca

JUČER su u Istražni centar Županijskog suda u Puli privedena dvojica muškaraca koji su izazvali požare na pulskom području. Policija 46-godišnjaka iz Velike Gorice tereti za izazivanje požara kod Kavrana, a 30-godišnjeg Rumunja za izazivanje požara u Puli.

Kako navodi policija, 46-godišnji J.M. je u nedjelju oko 17 sati izazvao požar kod Kavrana, u blizini Marčane, kada je u metalnoj bačvi, koju je ostavio bez nadzora, palio suhu travu. Vatra se iz bačve proširila te zahvatila suhu travu i nisko raslinje. Kako sam nije uspio ugasiti plamen, u pomoć je pozvao vatrogasce. U gašenju je sudjelovao i kanader, a izgorjelo je oko 5.000 metara kvadratnih niskog raslinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je jučer privela i 30-godišnjeg rumunjskog državljanina s prebivalištem u Austriji, koji je jučer oko 5.45 sati u Puli, na predjelu Valovine, u blizini turističkog naselja Punta Verudela, otvorenim plamenom zapalio suhu travu i nisko raslinje površine oko 50 metara kvadratnih. Požar su ugasili pulski vatrogasci, navodi policija.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara