U Sl. Šamcu na graničnom prijelazu zaplijenjeno 25 kg marihuane

NA MEĐUGRANIČNOM graničnom prijelazu s Bosnom i Hercegovinom u Slavonskome Šamcu na ulazu u Hrvatsku djelatnici Policijske uprave brodskoposavske jučer su otkrili i zaplijenili 25 kilograma marihuane, priopćeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare te policijske uprave u Slavonskom Brodu.

Droga je pronađena u osobnom automobilu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao šezdesetogodišnji S.J. iz okolice Modriče u BiH.

"Prilikom granične kontrole S.J., koji ima zabranu ulaska u Hrvatsku do 2005. godine i poznat je policiji zbog prijašnjih kažnjivih djela, izišao je iz automobila i pokušao pobjeći u smjeru Slavonskoga Šamca. Policajci su ga sustigli, a zatim je na temelju naloga Županijskoga suda obavljen i pregled ford escorta kojim je upravljao. U vratima vozila pronađeno je 25 paketa zeleno-smeđe biljne tvari za koju je preliminarnim vještačenjem utvrđeno da je riječ o marihuani", rekao je glasnogovornik policije Dario Orešković.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv vozača i njegove suvozačice V.P. (1964.) iz Zagreba policija će podići kaznene prijave. Po procjenama, vrijednost zaplijenjene pošiljke na crnom tržištu iznosi oko 400.000 kuna. Inače, to je veća zapljena marihuane na području te policijske uprave u posljednjih mjesec dana. Ukupno je zaplijenjeno 65 kilograma te droge.

(Hina) vruž dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara