U splitskoj Pashi Poljacima pokušali naplatiti račun od 9.700 eura

U UTORAK je istražnom sucu Županijskog suda u Splitu policija privela 39-godišnju Sandru Gazibarić, voditeljicu poslovanja splitskog noćnog kluba Pasha, nakon što su četvorica poljskih državljana prijavila policiji kako im je uz prijetnje pokušala naplatiti račun od 9.700 eura.

Prema pisanju Glasa Dalmacije, četvorica poljskih turista, 20-godišnji Michal I., 26-godišnji Andrzej K., 39-godišnji Slawomir K. i 32-godišnji Pawel Z., su u ponedjeljak navečer stigli u Pashu oko 22 sata. Do ponoći su naručili po dva pića za sebe, točnije šest piva i dvije Coca Cole, te po jedan mali šampanjac za četiri plesačice u klubu, dok ostala pića koja su plesačice dobivale nisu naručivali.

Oko ponoći im je, prema prijavi koju su Poljaci podnijeli policiji, Gazibarić za naručena pića isporučila račun od 9.700 eura, kojeg su oni odbili platiti. Nakon toga im je Gazibarić ponudila novi račun u iznosu od 54.209 kuna, kojeg su Poljaci također odbili platiti.

Potom je oko 4 sata Gazibarić zatvorila klub te uz prijetnju četvorice redara zatražila od njih da predaju sve vrijedno što imaju kod sebe, misleći na novac i nakit. Kako stoji u prijavi, pritom je jedan od redara Michala I. udario šakom u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode Poljaci, Gazibarić i redari su ih pustili nakon što su im oduzeli zlatni lančić, zlatnu narukvicu, sat, 5.417 kuna, 500 zlota i 1 dolar te im priprijetili da im što prije donesu još 5.000 eura duga.

Poljski državljani su cijeli događaj prijavili splitskoj policiji koja je Gazibarić privela istražnom sucu Županijskog suda u Splitu na saslušanje. Nakon saslušanja, Gazibarić je puštena na slobodu.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara