U Splitu pritvorena žena koja je priznala da je iz koristoljublja ubila muža

ZBOG osnovane sumnje da je ubila supruga, 28-godišnja L.K. iz Kaštela privedena je danas istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, koji joj je odredio pritvor.

Tereti ju se da je 27. svibnja na predjelu Labinska Draga iznad Planog kod Trogira, zajedno sa svojim 35-godišnjim ljubavnikom iz Pule, ubila 42-godišnjeg supruga Petra Kuzmanića. Dva dana kasnije prijavila je njegov nestanak.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je L.K. 27. svibnja preuzela veću količinu novca dobivenog prodajom zemljišta u vlasništvu njezina svekra, nakon čega je zajedno s 35-godišnjim muškarcem iz Pule, s kojim je bila u izvanbračnoj vezi, odvela supruga iznad Planog gdje su ga i ubili, s namjerom da novac zadrže za sebe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo Petra Kuzmanića pronađeno je u grmlju uz cestu Plano-Labin jučer ujutro, polumumificirano i u raspadajućem stanju, bez dokumenata.

Nakon što je obradom i obdukcijom utvrđeno da je riječ o osobi čiji je nestanak prijavljen, ispitana je njegova supruga koja je zločin priznala, te je jutros uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo privedena istražnom sucu koji joj je odredio pritvor.

Muškarac s kojim je bila u izvanbračnoj vezi pronađen je mrtav 3. lipnja ove godine u jednom stanu u Puli. Preminuo je od prekomjerne doze droge.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara