U Srbiji nožem ubo trudnicu u koju je bio zaljubljen, žena i beba preživjeli

Tekst: I.Ka.
Foto: Blic

ŽENU u drugom stanju ubo je prijatelj koji je bio zaljubljen u nju. 34-godišnji M.K. gajio je osjećaje prema godinu mlađoj N.U. koja je udana i ima šestogodišnjeg sina te je u drugom stanju. Kako prenosi Blic, pretpostavlja se kako je razlog napada na trudnicu ljubomora što nosi dijete svog supruga.

Pozvao je na kavu pa zabio nož u trbuh

Toga dana muškarac je pozvao N.U. i ona je otišla kod njega na kavu: "Čim sam ušla u njegov stan, primijetila sam da je pijan i da se čudno ponaša. Odmah sam se pokupila van, otvorila sam vrata kako ću izaći, ali on ih je zalupio. Onda je počeo vikati na mene, nisam ga ništa razumjela. U jednom trenutku osjetila sam kako mi nešto toplo curi niz trbuh. Kada sam dodirnula trbuh ruka mi je bila potpuno krvava i tek tada sam vidjela nož u njegovoj ruci. Uopće nisam osjetila bol", kroz suze priča napadnuta N.U.

Odmah nakon što ju je ubo nožem u trbuh, M.K. otišao je do kupaonice kao da se ništa nije dogodilo. Žena je to iskoristila, otvorila vrata i uspjela izaći na ulicu i tada je s mobitela nazvala Hitnu pomoć.

Žena se nalazi izvan životne opasnosti isto kao i nerođeno dijete. Nož kojim je M.K. probo trudničin trbuh prošao je vrlo blizu djeteta, ali nije ga oštetio iako je nož povrijedio maternicu te može doći do prijevremenog poroda. Protiv M.K. bit će podnesena kaznena prijava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara