U Srbiji priveden i general Nebojša Pavković

U Srbiji priveden i general Nebojša Pavković
GENERAL Nebojša Pavković, bivši načelnik Glavnog stožera Vojske Jugoslavije, priveden je u utorak na obavijesni razgovor u sklopu istrage o ubojstvu srbijanskog premijera Zorana Đinđića, javio je beogradski Radio B92 pozivajući se na izvore iz MUP-a Srbije.

Kako javlja radio B92, na informativni razgovor ponovno je priveden i visoki dužnosnik JUL-a Ivan Marković, koji je zadržan u pritvoru. Na obavijesnom razgovoru završio je Svetozar Simović, bivši pomoćnik saveznog ministra policije i tajnik Direkcije JUL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U sklopu istrage o ubojstvu premijera Đinđića u Srbiji je dosad privedeno više od 3.000 ljudi, a u pritvoru ih je zadržano gotovo 2.000.

Agencija Tanjug javila je da je tužiteljstvo vojnog suda u Beogradu u ponedjeljak otvorilo istragu protiv generala Pavkovića, koji je osumnjičen za zloporabu položaja.

Mediji tvrde da je Pavković priveden nakon što je otkriveno da je još tijekom vladavine bivšeg jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševića u jednom pokušaju ubojstva (nije navedeno kojem) korišten i vojni helikopter.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara