U Srbiji privedeno 500 trgovaca drogom

U Srbiji privedeno 500 trgovaca drogom

Tekst: I.Ka.
Foto: AFP

MINISTAR unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je u okviru akcije protiv trgovine drogom sudjelovalo više od 2.000 policajaca. Ministar policije izjavio je da je u akciji "Morava" zaplijenjeno nekoliko desetina kilograma raznih vrsta narkotika, veća količina oružja, ukradenih automobila te da je na jednom mjestu u Beogradu pronađen milijun i 52 tisuće falsificiranih novčanica američkih dolara. U akciji uhićeno je 500 osoba osumnjičenih za trgovinu drogom.

Ministar policije dodao je da je ta akcija dogovorena prije dva tjedna i da je izvršena u suradnji s Tužiteljstvom i pravosuđem naglasivši da "tijekom akcije nije procurjela niti jedna informacija i da zbog toga nitko nije izbjegao uhićenje", prenose srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je naveo Dačić, akcija bi trebala sasjeći puteve dilerske mreže te su uhićeni uglavnom osumnjičenici za prodaju narkotika u osnovnim i srednjim školama.

Dačić je ocijenio da je policijska akcija "Morava" izazvala "šok i iznenađenje kod dilerske mreže" i najavio je da će policija nastaviti sa sličnim akcijama, jer želi pokazati odlučnost države da se bori protiv svih vrsta kriminala.

"U narednim danima će se pokazati koji su rezultati ove akcije, ali smo dokazali da smo spremni na sve kako bi se suprotstavili dilerima droge. Nećemo im dati mira dok ne prestanu s tim poslom", rekao je Dačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara