U Srbiji se obračunali prijatelji zbog koze

Tekst: I.Ka.
Foto: Wikipedia

U SRBIJI muškarac je napao nožem prijatelja i ubo ga u abdomen zbog 3.000 dinara, koje mu je ovaj dugovao za kozu. Policija je uhitila 50-godišnjeg Boru J. zbog sumnje da je nanio teške ozlijede 44-godišnjem Vladimiru Dimitrijeviću. Vladimir i Bora bili su dugogodišnji prijatelji, a njihovom krvavom obračunu prethodila je svađa kojoj je prisustvovala i Vladimirova supruga Miroslava Dimitrijević, piše Press.

"Bora je došao u našu kuću, njih dvojica odmah su počeli piti. Normalno su razgovarali do jednog trenutka kada su se počeli svađati. Kasno navečer počele su padati teške riječi. Vladimir je prvi nasrnuo na Boru i udario ga, nakon čega je ovaj zgrabio nož sa stola i nekoliko puta ga ubo u trbuh. Bilo je strašno. Moj suprug bio je sav krvav", kaže Vladimirova supruga koja je bila prisutna za vrijeme krvavog obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugovali mu novce za kozu

Supruga dodaje kako se Vladimir i Bora godinama poznaju te da su nedavno od Bore kupili kozu. "Trebali smo mu isplatiti 3.000 dinara. Ne znam što su njih dvojica razgovarali cijelu večer. Dosta su popili, ali nisam ni slutila da će Bora tako reagirati, šokirana sam. Zar bi zbog koze ubio prijatelja", pita se očajna Miroslava.

Vladimira su nakon napada prevezli u bolnicu te se nalazi na intenzivnoj njezi van životne opasnosti. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv napadača, kojemu je određen pritvor od 30 dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara