U Srbiji uhićen otac monstrum koji je fizički maltretirao obitelj i silovao maloljetnu kćer

U Srbiji uhićen otac monstrum koji je fizički maltretirao obitelj i silovao maloljetnu kćer

ZBOG sumnje da je mjesecima tukao i zlostavljao petero svoje djece i suprugu, srpska policija uhitila je 39-godišnjeg Dražu B. iz Knjaževaca. Kako prenosi Press, tereti ga se da je 13-godišnju kćer seksualno zlostavljao, a ženu i sina mlatio gumenom palicom te se svakodnevno iživljavao nad djecom i prijetio kako će ih sve pobiti ako ga prijave policiji.

"Policija je imala problema s njegovim privođenjem, jer je na ulaz u dvorište zavezao rotvajlera kojega je hranio sirovim mesom! Prije nego što je uhićen zvao je i prijetio svima redom! Kada je čuo da su mu žena i djeca prebačeni u Sigurnu kuću, rekao je da će tamo napraviti masakr! Uhićen je tek nakon višesatnog nagovaranja da se preda te mu je određen pritvor zbog nasilja u obitelji i seksualnog zlostavljanja maloljetnika", kazao je za Press izvor blizak istrazi.

Tjerao sina da tuče sestre i kažnjavao ga

Isti izvor navodi kako je monstruozni otac sina tjerao da tuče svoje sestre, a ukoliko ovaj to ne bi napravio, onda bi morao skinuti obuću te bi ga otac krvnički udarao po bosim stopalima. Nadalje tvrdi kako je otac psihopat silovao svoju 13-godišnju kćer i mučio je, a ukoliko bi bila neposlušna, natjerao bi njezinog brata da je premlati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstariju kćer izlagao neviđenoj torturi i silovao je

"Krajem rujna, po povratku iz trgovine, kćeri je naredio da se otušira hladnom vodom te da nakon toga sjedne gola ispod klima uređaja iz kojega je puštao hladan zrak. Početkom ovog mjeseca prvi ju je put i silovao, o čemu je ona obavijestila brata i majku", tvrdi izvor.

"Nesretnu ženu s petero djece smjestili smo u Sigurnu kuću prije nekoliko dana. Djeca su uzrasta od dvije do četrnaest godina, a primili smo ih u vrlo lošem stanju", rekla je Javorka Milojević, koordinatorica Sigurne kuće u Zaječaru, dodajući kako su djeca veoma pametna i da je pravo čudo da su odlični učenici s obzirom na uvjete u kojima su živjeli.

K.S.
Foto: Press

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara