U Srbiji usmrtila muža cjepanicom po glavi pa rekla da je pao s krova

Tekst: I.Ka.
Foto: Blic

S.D. IZ Srbije uhićena je zbog sumnje da je 18. listopada u svojoj obiteljskoj kući s više udaraca tupim predmetom po glavi usmrtila supruga. Iz policije javljaju kako im je prijavljen pad s krova. Nakon obdukcije utvrđeni su višestruki prijelomi na tijelu i lubanji.

"Nakon obavljenog uviđaja, prikupljeni su dokazi koji upućuju na ubojstvo", kazao je načelnik policije. Sin ubijenog 72-godišnjaka kaže kako iz svega stoji dugogodišnja netrpeljivost između njegovih roditelja. "Dugo su živjeli u lošim odnosima jer je otac maltretirao majku, koja je zbog toga imala psihičke probleme. To je bio čisti mobbing", kaže sin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je njegovu majku zatvarao u kuću i maltretirao te da nije smjela nikome prijaviti jer se bojala da je "ne zakolje". Majka je pozvala sina u nedjelju ujutro, rekavši kako je njegov otac pao s krova. "Nakon pada uvukla ga je u kuću i stavila u krevet", prepričao je majčine riječi.

Sin je nakon što mu je majka ispričala što se dogodilo, obavijestio hitnu pomoć i policiju. Kada su došli, ona je pričala nepovezano, malo je pao s krova, malo ga je udarala nekom letvicom.
Policija nije iznijela kojim predmetom je muškarac usmrćen, ali se pretpostavlja da bi to mogao biti komad drveta ili cjepanica, prenosi Blic.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara