U Srbiji žena supruga koji ju je maltretirao ubila sjekirom, oprala s nje krv pa pobjegla

Tekst: I.M.
Foto: Blic

SRPSKA policija je uhitila 56-godišnju Milenku Petković iz sela Senje pokraj Jagodine, koju se tereti da je u noći s ponedjeljka na utorak, na spavanju, sjekirom ubila svog 51-godišnjeg supruga Stanoja Petkovića. Sjekirom mu je, kako prenosi Blic, zadala više udaraca po glavi.

"U utorak su ga tijekom dana pronašli susjedi. Ona je tog dana pobjegla. Ubila ga je na spavanju sjekirom, poslije je sjekiru oprala i pobjegla. Međutim, kada je valjda shvatila da nema kud, uvečer se vratila i predala policiji. Stanoje je volio popiti, ali ne znam da li je bio agresivan. Milenka se žalila da je cijeli život provela sa čovjekom koji je pio i pričala je da ju je verbalno maltretirao, ali nismo čuli da ju je tukao", ispričao je Stanojev rođak Milenko Nešić.

Rodbina pokojnog Stanoja tvrdi da je bio dobar otac i suprug i da nikada nije radio probleme, ali susjedi kažu da je maltretirao suprugu i djecu već 30 godina. "Ta žena je psihički popustila od maltretiranja koje je doživljavala 30 godina. Ne znamo da li je bilo fizičkog zlostavljanja, ali za psihičko znamo sigurno. Teško je živjeti s alkoholičarem. Nije ona to učinila tek onako”, kaže jedan od susjeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara