U teškoj prometnoj nesreći kod Bregane vozač ispao iz automobila pa ga pregazio kombi, poginule dvije osobe

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se sinoć  dogodila pola kilometra prije naplatnih kućica na graničnom prijelazu Bregana u smjeru zapada dvije su osobe poginule, a dvoje je djece teško ozlijeđeno.

Do nesreće je došlo kada je bosanskohercegovački državljanin D. T. (1954.) upravljao osobnim automobilom marke Audi A3 švicarskih nacionalnih oznaka istočnim kolnikom AC A3 u smjeru sjevera. Dolaskom do 1. km + 500 metara, u zanošenju je prednjim dijelom vozila naletio na dvostruku zaštitnu ogradu sa zapadne strane kolnika od koje se odbio, nakon čega se automobil zaustavio u lijevoj prometnoj traci istog kolnika.

Potom je na desnu bočnu stranu zaustavljenog automobila naletio prednjim dijelom osobni automobil marke Renault Megane francuskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao francuski državljanin (1938.). Od tog naleta Audi je odbačen ulijevo, gdje je lijevom bočnom stranom naletio na dvostruku zaštitnu ogradu.

Vozač je ispao iz vozila i pao preko dvostruke zaštitne ograde na lijevu prometnu traku zapadnog kolnika AC A3. U tom trenutku je na tijelo vozača naletio teretni automobil marke Volkswagen LT 35 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin (1986.), a koji se kretao lijevom prometnom trakom zapadnog kolnika AC A3 u smjeru juga.

U nesreći su smrtno stradali vozač Audija i njegova supruga Lj. T. (1961.).

Njihova djeca, putnici u vozilu, (1996. i 1995.) su ozlijeđeni, a liječnička im je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

U vremenu od 19,50 do 23,20 sati bio je zatvoren promet na istočnom kolniku dionice AC A3 od čvora Bobovica do naplatnih kućica Bregana, a promet je preusmjeravan sporednom cestom, stoji u policijskom priopćenju.

Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara