U Trogiru i okolici poplava od kiše, jedan se muškarac utopio

TROGIR i okolicu jutros je zahvatila jaka i obilna kiša koja je poplavila i Marinu i dio Dolca, a jedan se muškarac utopio u poplavljenom prostoru, doznaje se u trogirskoj policijskoj postaji.

Očevid je u tijeku, a s obzirom na to da se utopio u 30 centimetara dubokoj vodi, policija pretpostavlja da je bio u alkoholiziranom stanju.

U mjestu Marina, prema izvješću Državnog centra za obavješćivanje, poplavljen je dio uz more, a u poplavljenom dijelu Dolca voda je visoka preko metra. Vatrogasci ispumpavaju vodu iz poplavlejnih kuća, ali im problem stvara kiša koja i dalje pada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trogirski vatrogasci intervenirali su i u dječjem vrtiću u Trogiru koji je poplavljen, a pritekao je u pomoć i vatrogascima Marine u staroj gradskoj jezgri gdje je, prema podacima Državnog centra za obavješćivanje, stanje najkritičnije.

Na cestu Trogir - Split na predjelu Patan odronila se zemlja i kamenje, tako da se može prometovati samo jednim trakom.

Državni centar za obavješćivanje izvješćuje da se na šibenskom području, gdje je jučer u kratkom vremenu palo 160 litara kiše po četvornom metru, stanje jutros normalizira, a vatrogasci još ispumpavaju vodu iz pojedinih objekata.

Obilna kiša jučer je izazvala prometne teškoće u dijelovima Šibenika, te manje probleme u opskrbi strujom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara