U Tuzli u zamrzivaču pronašli mrtvu staricu

U Tuzli u zamrzivaču pronašli mrtvu staricu

JUČER ujutro, u obiteljskoj kući u tuzlanskom naselju Dokanj, u zamrzivaču je pronađeno mrtvo tijelo 71-godišnje Mande Martinović. Kako prenose Nezavisne novine, staricu je pronašao suprug njene rođakinje, a policija pretpostavlja da se radi o samoubojstvu, jer na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Ipak, kantonalna tužiteljica Dijana Milić je zatražila obdukciju tijela.

"Tijelo je bilo smrznuto u velikom zamrzivaču, u kojem je bilo i nešto smrznutih namirnica", ispričala je Mandina rođakinja Jelena Babić, dodajući kako je Mandu pronašao njen suprug, koji je u kuću ušao kroz prozor kupaonice, nakon što je uzaludno kucao na vrata. "Grančicom koju je gurnuo u ključanicu izgurao je ključ, nakon čega mu je postalo sumnjivo i pretpostavio je da nešto nije u redu", rekla je Babić.

Babić je dodala i kako je njena tetka, koja od bliže rodbine nema nikog, u petak lutala šumom u naselju Dokanj te kako su je jedva uspjeli pronaći i vratiti kući. Posljednji put su je živu vidjeli u subotu ujutro, a pretpostavljaju kako se starica navečer zatvorila u zamrzivač. O Martinović su inače skrbili Babićevi, no u srijedu je pobjegla od njih i vratila se u svoju kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorila sam joj da bude s nama, da ću brinuti o njoj, ali je ona stalno nepovezano pričala. Stalno je spominjala da hoće ići u šumu i tamo živjeti. Nije nam dozvoljavala da je fotografiramo za osobni iskaznicu i nije imala ni zdravstvenu iskaznicu, a trebala se liječiti", rekla je Babić.

I.M.
Foto: Nezavisne novine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara