U Valbandonu sutra sastanak čelnika krim policije i županijskih državnih odvjetnika

Čelnici kriminalističke policije i županijskih državnih odvjetništava sutra će u Valbandonu kraj Pule održati radni sastanak na kojem će raspravljati o suradnji u predistražnim postupcima.

Sastanku načelnika kriminalističke policije svih 20 policijskih uprava i svih županijskih državnih odvjetnika prisustvovat će i ravnatelj policije Ranko Ostojić, načelnici kriminalističke policije MUP-a, te glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i njegovi zamjenici, priopćeno je iz MUP-a.

Na dijelu sastanka zatvorenom za javnost raspravljat će se o suradnji policije i državnog odvjetništva u predistražnom postupku, te kvaliteti provedenih izvida, kaznenih prijava i prikupljenih dokaza. Biti će riječi i o provođenju posebnih izvida kaznenih djela te radu policijske kriminalističko-obavještajne analitike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O zaključcima sastanka javnost će biti obaviještena priopćenjem.

Na otvorenom dijelu sastanka uvodno će govoriti ministar unutarnjih poslova Šime Lučin, ministrica pravosuđa, uprave i lokalne samouprave Ingrid Antičević Marinović, te ravnatelj policije i glavni državni odvjetnik.

U Valbandonu se očekuje i radni sastanak predstavnika Sekcije sudskih izvjestitelja Hrvatskog novinarskog društva s čelnicima MUP-a, Ministarstva pravosuđa i Državnog odvjetništva, kažu u MUP-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara