U Velikoj Gorici ubio ženu, pa sebi pucao u glavu

U STANU u velikogoričkoj Ulici Slavka Kolara 21-godišnji mladić pronašao je mrtvu majku i teško ranjenog oca s tragovima ozljeda od vatrenog oružja, izvijestila je zagrebačka policija u kojoj sumnjaju da je riječ o ubojstvu i pokušaju samoubojstva.

Voditelj smjene Operativno-komunikacijskog centra zagrebačke policije Milan Perković rekao je da je očevid u tijeku, no da se prema prvim informacijama i do sada pronađenim tragovima pretpostavlja kako je riječ o ubojstvu i pokušaju samoubojstva.

Sumnja se da je 54-godišnji muškarac iz vatrenog oružja ubio svoju 56-godišnju suprugu, a potom pokušao izvršiti samoubojstvo. Mrtvu majku i oca, koji je davao znakove života, pronašao je njihov 21-godišnji sin od kojega je policija u 19,25 sati dobila dojavu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško ozlijeđen 54-godišnji muškarac prevezen je Klinički bolnički centar Zagreb.

U stanu je pronađeno vatreno oružje kojim je najvjerojatnije počinjen zločin, no u policiji nisu željeli otkriti o kakvom oružju je riječ, pravdajući to interesima istrage.

Voditelj smjene OKC-a zagrebačke policije rekao je da u stanu nema znakova provale i pljačke te da će se više znati nakon očevid na koji je došao i dežurni istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara