U vezi izgreda u diskoteci nakon kojega je preminuo Ivankovčanin privedeno deset osoba

49-GODIŠNJI MILJENKO NALETILIĆ iz Ivankova, koji je smrtno stradao rano jutros (oko 2:30 sati) nakon tučnjave koja se dogodila u diskoteci "Dora" u Željezničkoj ulici u Ivankovu nedaleko Vinkovaca, preminuo je najvjerojatnije od zastoja srca.

Naletilić, koji je, kako neslužbeno doznajemo, već imao problema sa srcem, pokušao je navodno razdvojiti nekoliko izgrednika koji su započeli tučnjavu ispred kluba, a po ulasku natrag u isti, naglo se srušio. Posjetitelji koji su u datom trenutku zatekli u klubu, pozvali su Hitnu pomoć, no ista je stigla prekasno. Naletilić, kojemu je jedan od posjetitelja prije dolaska Hitne pomoći pokušao pružiti umjetno disanje, već je peminuo.

"Obdukcija je dovršena i ustanovljeno je da je sama tučnjava bila uzrokom smrti preminuloga. Deset osoba uhićeno je do sada u vezi slučaja i u tijeku je kriminalistička obrada", kazao je u razgovoru za Index glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Miro Janić, od kojega doznajemo također da su izgrednici bili iz Jarmine u okolici Vinkovaca.

Prema dosadašnjim saznanjima, izgrednici su izbačeni ranije iz kluba nakon čega su se vratili u većem broju te izazvali izgred nakon kojega je preminuo suprug vlasnice diskoteke Slavice Naletilić i otac četvero djece.

B.S.
Foto:RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara