U Vinkovcima otvoren 7. sajam zdravlja

U VINKOVCIMA je danas otvoren 7. sajam zdravlja koji su priredili grad Vinkovci, Vukovarskosrijemska županija, Hrvatska mreža zdravih gradova i Škola narodnog zdravlja "Andrije Štampara" u Zagrebu..

Na Sajmu će od 11. do 13. travnja na prostorima Teniskog kluba "Vinkovci" na 70-ak štandova brojni izlagači predstaviti proizvode i spoznaje o očuvanju i unaprjeđenju zdravlja, prehrane te načina i stila života koji pridonose čovjekovu zdravlju.

Održat će se i više okruglih stolova i foruma o zdravlju, nezaposlenosti i načinima povećanja zaposlenosti, opasnostima od mina i održivoj gradnji i zaštiti okoliša, radu nevladinih udruga, posebnim potrebama i teškoćama invalida, zdravlju mladih i specifičnim bolestima muškaraca i žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sedmi sajam zdravlja otvorio je vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić, a brojne su sudionike i uzvanike pozdravili i župan Nikola Šafer, nacionalna koordinatorica zdravih gradova dr. Selma Šogorić i predsjednik Hrvatske mreže zdravih gradova dr. Slobodan Lang.

"Zdravlje je ona točka koja nam pokazuje da nema suvišnih ljudi koji nisu pozvani da stvaraju novi život ili nemaju pravo na to", poručio je dr. Lang. Dodao je kako se treba brinuti za okoliš u svakom njegovu obliku i vjerovati u mogućnosti razvoja Hrvatske kao zdrave i lijepe zemlje.

(Hina) draž mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara