U Viškovu muškarac u kući pronašao ubijenu majku

U MJESTU Ferenci, na području Viškova pored Rijeke 27-godišnji muškarac u ranim jutarnjim satima pronašao je beživotno tijelo svoje 62-godišnje majke ispod stubišta u obiteljskoj kući, te odmah obavijestio policiju u Rijeci. Prema prvim informacijama, riječ je o nasilnoj smrti. 

"U tijeku je očevid, a do sada su uočene povrede u predjelu glave koje ukazuju kako je smrt nastupila nasilnim putem. Preliminarni pregled  obavio je doktor sudske medicine Valter Stemberg, a na terenu se nalazi i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ivanka Vidović-Vinketa", izvijestio je načelnik Policijske uprave Oliver Grbić, dodajući kako se tijelo nalazi u Zavodu za sudsku medicinu gdje se obavlja obdukcija, a poradi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Kako smo obaviješteni u prostorijama II. policijske postaje Rijeka trenutno se obavljaju obavijesni razgovori s osobama za koje se pretpostavlja kako bi mogle imati korisna saznanja o ovom događaju. Policija je potvrdila tu informaciju dodajući  kako je riječ o dvojici muškaraca, koji su bili podstanari u obiteljskoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kako se može čuti u obiteljskoj kući živjeli su muž preminule, kao i sin, no policija nije htjela izlaziti s informacijama jesu li se oni u trenutku smrti nalazili u kući.

B.V./I.Ć.
Foto: R1

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara