U Vodicama u jednoj noći ukradena tri automobila

U NOĆI s 5. na 6. kolovoza na području Vodica ukradena su tri vrijedna automobila, a pokušana je krađa još jednog automobila i tri motocikla, izvijestila je šibenska policija u današnjem priopćenju.

"Odmah nakon zaprimljenih dojava o krađama na području Srime i Vodica, policijski službenici su započeli s potragama radi pronalaska vozila i nepoznatih počinitelja ovih teških krađa", navodi se u priopćenju.

Na području Vodica ukraden je Audi vrijedan 85.000 kuna, dok su na Srimi otuđeni VW Passat vrijedan 130.000 kuna, te Audi 6 vrijedan 150.000 kuna. Sva tri automobila su u vlasništvu slovenskih državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na području Srime kod Vodica zabilježen je i pokušaj krađe audija zagrebačkih oznaka, na kojemu je pokušajem provaljivanja počinjena materijalna šteta od 5000 kuna.

Za sada nepoznati počinitelji na Srimi su pokušali ukrasti i tri parkirana motocikla. Riječ je o motociklima tipa BMW u vlasništvu državljanina Danske, malagutija u vlasništvu državljanina Njemačke, te honde čiji je vlasnik muškarac iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara