U Zadru izgorio Porscheov terenac Zvonimira Nižića

RANO jutros eksplodirao je i u potpunosti izgorio crni Porsche Cayenne zadarskog poduzetnika Zvonimira Nižića. Skupocjeni automobil u vlasništvu je zadarske tvrtke "Navita", koje je osnivač i direktor 55-godišnji Zvonimir Nižić, a po neslužbenim podatcima vozilom se služio njegov sin.

Zadarska je policija dojavu o eksploziji zaprimila oko 4.10 sati ujutro.

Porscheov crni terenac je izgorio na malom zadarskom Trgu Fra Donata Fabijanića u starom dijelu grada, a policija i vatrogasci su na mjesto događaja izašli nakon dojave građana o požaru. Požar je ubrzo lokaliziran, a potpuno je ugašen u 5.45 sati.

Po neslužbenim i još nepotvrđenim podatcima sumnja se da je automobil prvo zapaljen, a da je eksplodirao kad je vatra zahvatila spremnik s gorivom. No točan uzrok trebao bi se utvrditi očevidom koji je u tijeku i mogućim dodatnim vještačenjima, doznaje se od zadarske policije.

Zvonimir Nižić poznat je u Zadru kao poduzetnik u čijem su vlasništvu i zakupu brojni poslovni prostori. Po pisanju tiska, Zadranima je poznat po nadimku Grof, jedan je od negdašnjih suvlasnika Folijaplasta, a sudjelovao je i u privatizaciji tamošnjih tvrtaka "Jadere" i "Zadranke".

Foto: FAH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara