U Zagrebu napadnut poznati srpski glumac Nebojša Glogovac

U INTERVJUU "Slobodnoj Dalmaciji", čiji će integralni tekst biti objavljen sutra, poznati srpski glumac Nebojša Glogovac je ispričao kako je u petak navečer u Zagrebu bio metom dvojice napadača.

37-godišnji Glogovac, kojeg naša publika pozna po ulogama u popularnim filmovima kao što su "Do koske", "Bure baruta" i "Ubistvo s predumišljajem", u Zagrebu je gostovao zajedno s ostalim glumcima Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda.

Nakon predstave održane u Zagrebačkom kazalištu mladih Glogovac je otišao u jedan kafić gdje je, prema vlastitim riječima, "pio i zezao se". U jednom trenutku mu je prišao nepoznati mladić te ga pitao je li Glogovac navijač "Zvezde" na što je srpski glumac, kako sam tvrdi, "u šali", izjavio da jest. Potom je došlo do kraće prepirke jer je mladić izjavio da navija za beogradski "Rad", koji, prema Glogovčevim riječima, "ima najagresivniju i najrušilačkiju skupinu u Srbiji". Nakon toga je mladić Glogovcu rekao da će raspravu "nastaviti vani", na što je Glogovac u šali pristao.

Da mladić misli ozbiljno, Glogovac je shvatio tek prilikom izlaska kada ga je, u trenutku kada je izašao s kolegicom Nadom Šagrin, sačekao u društvu još jednog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvojica su se "zaletili" na Glogovca, obasipajući ga uvredama na nacionalnoj osnovi. Glogovac je nekoliko udaraca primio, a nekoliko uspio odbiti, ozlijedivši pri tome mali prst lijeve ruke.

Glogovac i njegova kolegica su se uspjeli odmaknuti i usput čuli svoje napadače kako im prijete da ništa ne jave policiji.

Poznati glumac tvrdi kako se cijelom incidentu ne bi trebalo davati velike važnosti, s obzirom da su njegovi napadači "budale, odnosno klinci kakvih ima u Beogradu".

R.R.
Foto:balkanmedia.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara